La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023
<- Tornar al llistat d'activitats

Fernando Rueda

03 de maig, 18:00 h
Títol: Yo confieso
Autor/a: Fernando Rueda
Espai: Espai Autors I

Fernando Rueda Rieu, natural de Madrid, doctor en Periodisme per la Universitat Complutense, és el màximo especialista espanyol en assumptes d’espionatge. Com a periodista ha treballat en premsa, ràdio i televisió. Ha exercit el periodisme d’investigació en el diari YA, la revista Época i els setmanaris Interviú i Tiempo, on va ser subdirector i continua col·laborant. Com a escriptor, va publicar el primer llibre d’investigació sobre el servei d’intel·ligència espanyol, La Casa, al qual van seguir Espías, KA: licencia para matar, Por qué nos da miedo el CESID, Servicios de inteligencia: ¿fuera de la ley? Operaciones secretas, Las alcantarillas del poder i Espías y traidores. A més, és autor de dues novel·las més i va participar en la redacció de la biografia de Juan Antonio Cebrián Fuerza.

Yo confieso
Fernando Rueda

Mikel Lejarza ha guardat silenci sobre la seua vida fins a aquest moment. Ara ha decidit revelar en primera persona en el llibre Yo confieso tot el que ha fet i tot pel que ha passat. Ha escrit, amb l'ajuda del periodista Fernando Rueda, unes memòries dures, sinceres, en les quals per primera vegada conta tot el que ha sigut la seua vida, sense oblidar-se dels moments amargs, dels seus èxits i, fins i tot, d'aquelles actuacions de les quals no està especialment satisfet.

Yo confieso és un llibre humà en el qual Mikel ha volgut que Mamen, la seua dona, confident i companya en algunes de les seues missions, aporte la seua visió personal sobre els fets, recordant els moments viscuts en una relació complicada, com no podia ser una altra que la viscuda per una dona que ha compartit 40 anys amb l'agent més antic que tenen els serveis secrets espanyols.