La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023
<- Tornar al llistat d'activitats

Paloma Sánchez

Edició 2019
04 de maig, 17:00 h

Títol: La sospecha de Sofía
Autor/a: Paloma Sánchez
Espai: Sala Museu III

Paloma Sánchez-Garnica ha publicat fins a hui El gran arcanoLa brisa de OrienteEl alma de las piedras o Las tres heridas. Amb La sonata del silencio, l’autora va arribar a la xicoteta pantalla a través d’una adaptació televisiva i Mi recuerdo es más fuerte que tú olvido va ser guardonada el 2016 amb el premi de novel·la Fernando Lara.

La sospecha de Sofía
Paloma Sánchez

La sospecha de Sofía és la setena novel·la de Paloma Sánchez-Garnica, un dels noms puixants dins del bestseller patri i que ja reuneix quantitat de lectors amb obres com El alma de las piedras o Mi recuerdo es más fuerte que el olvido. En La sospecha de Sofía, Sánchez-Garnica planteja un thriller en tres escenaris summament dispars: de l'Espanya tardofranquista dels anys seixanta a la moguda i atrafegada París del 68, per a assentar-se finalment en la República Democràtica Alemanya (la RDA), on la Stasi feia i desfeia a rampells. Tres escenaris pels quals es mouen els personatges i en els quals busquen les seues identitats i les seues destinacions. Una mateixa època i uns mateixos protagonistes per a tres llocs que, en paraules de l'autora, eren “realitats tan diferents que pareixien pertànyer a planetes diferents”.

La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.