La 57 Fira del llibre se celebrarà del 28 d'abril al 8 de maig de 2022
<- Tornar al llistat d'activitats

Encarna Sant-Celoni

26 d'abril, 17:00-19:00 h
Títol: VESTALS DE ROMA
Autor/a: Encarna Sant-Celoni
Editorial: Pagés Editors
Expositor: Fan Set
Número de caseta: 29-30
Enllaç

Encarna Sant-Celoni i Verger (Tavernes de la Valldigna, 1959), traductora i llicenciada en prehistòria i arqueologia, ha publicat tres novel·les, dos reculls de narracions, quatre poemaris i una antologia: Eròtiques i despentinades. Un recorregut de cent anys per la poesia catalana amb veu de dona. Lletra Lila de l’AELC 2016, és autora d’una versió en prosa de la Kalevala, i ha traduït, entre d’altres, Els mil i un quarts d’hora, de T. S. Gueullette, del francès. També ha cotraduït del danès una antologia de Tove Ditlevsen i un poemari d’Anne Marie Dinesen, amb aquesta autora, i de l’àrab, el llibre Perles de la nit. Poetes andalusines, amb Margarida Castells. Així mateix, és coautora de dos manuals de llengua i ha participat en un munt de publicacions col·lectives.

VESTALS DE ROMA
Encarna Sant-Celoni

Molts prejudicis, i també molts tòpics, perduren en aquest segle XXI sobre quina era la situació de la dona en la Roma imperial del segle I, i aquesta és la motivació principal que va portar a l'autora a escriure aquesta novel·la.

La Diputació de València ha atorgat una ajuda de 10.000 euros per a la realització de la 57 Fira del Llibre de València.