52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

La Fira

Un any més, del 20 d’abril a l’1 de maig els llibres inundaran els Jardins de Vivers de la ciutat amb la celebració de la 52 Fira del llibre de València. En aquesta nova edició trobareu al vostre abast més de 80 casetes de llibreries valencianes que exposen un amplíssim fons de llibres que abraça tots els gèneres, des dels grans bestsellers fins a publicacions tècniques i divulgatives o rareses, passant per les últimes novetats de les editorials valencianes i on la literatura adreçada a infants i joves pren cada any més presència i volada.

Com en passades edicions, aquest any també comptarem amb un espai per a les Editorials Valencianes, coordinat per l’AEPV, dedicats a l’exposició i venda del fons editorial valencià, als encontres amb autors. També hi haurà un espai per als Il·lustradors Valencians, coordinat per l’APIV, amb una exposició i activitats relacionades amb el món de la il·lustració.

La 52 Fira del Llibre de València ha programat un gran ventall d’activitats relacionades amb el món del llibre, la lectura i la cultura adreçats a tot el públic visitant: presentacions de novetats, signatures d’autors, encontres amb escriptors, lectures i recitals, taules rodones, animacions, contacontes, teatres, concerts… A més, la Fira també compta amb un extens programa d’activitats adreçat a les escoles. Una àmplia i completa oferta que té com a finalitat convertir la Fira del Llibre de València, la segona més important de l’estat, en un espai de referència en el calendari editorial valencià, en una veritable festa del llibre.

La Fira del Llibre de València, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, presenta la segona edició de  la Fira de Foment Lector.

La Fira de Foment Lector, organitzada per FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura i el Gremi de Llibrers de València, pretén ser un lloc de trobada de professionals i mediadors i un espai on donar a conéixer i compartir experiències i recursos d’animació lectora i foment de la lectura i el llibre.

Esperem comptar amb la vostra visita i que gaudiu del marc incomparable que any rere any ens acull al Jardí de Vivers i de tot el programa d’activitats que amb il·lusió renovada hem preparat per a la 52 Edició de Fira del Llibre de València.

Bona Fira i feliç lectura!

ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS