53
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 26 D'ABRIL
AL 6 DE MAIG DE 2018
JARDÍ DE VIVERS
DEL 26 D'ABRIL
AL 6 DE MAIG DE 2018

La Fira

Un any més, del 26 d’abril al 6 de maig els llibres inundaran els Jardins de Vivers de la ciutat amb la celebració de la 53 Fira del Llibre de València.

En aquesta nova edició trobareu al vostre abast  casetes de llibreries valencianes que exposen un amplíssim fons de llibres que abraça tots els gèneres, des dels grans bestsellers fins a publicacions tècniques i divulgatives o rareses, passant per les últimes novetats de les editorials valencianes i on la literatura adreçada a infants i joves pren cada any més presència i volada.

Aquest any, com a novetat, les editorials i distribuïdores podran tenir caseta de venda pròpia, on mostrar i vendre els seus fons editorials.

Com en passades edicions, aquest any també comptarem amb un espai per a les Editorials Valencianes, coordinat per l’AEPV, dedicats a l’exposició i venda del fons editorial valencià i als encontres amb autors.

També hi haurà un espai per als Il·lustradors Valencians, coordinat per l’APIV, amb una exposició i activitats relacionades amb el món de la il·lustració.

La 53 Fira del Llibre de València ha programat un gran ventall d’activitats relacionades amb el món del llibre, la lectura i la cultura adreçats a tot el públic visitant: presentacions de novetats, signatures d’autors, encontres amb escriptors, lectures i recitals, taules rodones, animacions, contacontes, teatres, concerts… A més, la Fira també compta amb un extens programa d’activitats adreçat a les escoles. Una àmplia i completa oferta que té com a finalitat convertir la Fira del Llibre de València, la segona més important de l’estat, en un espai de referència en el calendari editorial valencià, en una veritable festa del llibre.

Esperem comptar amb la vostra visita i que gaudiu del marc incomparable que any rere any ens acull al Jardí de Vivers i de tot el programa d’activitats que amb il·lusió renovada hem preparat per a la 53 edició de la Fira del Llibre de València.

Bona Fira i feliç lectura!

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS