DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Llibres objecte, eines d’art

Alguns dels artistes participants d’aquesta exposició ja ho varen fer en aquest mateix emplaçament coincidint amb la celebració de la XXII Fira del Llibre de l’any 1991. Aleshores, com ara, la proposta va estar presentada sota el paraigua de l’Associació Nous Comportaments Artístics  (ANCA), creada pel prestigiós performer, poeta visual i professor Bertomeu Ferrando.

Ara, quasi trenta anys després, els seus membres tornen a cobrar “visibilitat” plens d’entusiasme, gràcies al Gremi de Llibrers, després de gestar les seues criatures: el llibres objecte d’una exposició amb la qual volem generar emocions davant el públic visitant.

Un llibre que no es llegeix, que només s’exhibeix i s’acarona amb la mirada, no és  un llibre  a l’ús. Es tracta  d’una peça  singular, original i irrepetible que ha estat concebuda  -expressament- amb les mans  de l’artista per a ser única. Parlem d’un poema objectual on les formes, el color i la textura del material emprat s’afanyen per visualitzar alhora, bellesa i concepte. Un estat  d’ànim, la festa de les síl•labes lliures.

Artistes:

Bertomeu Ferrando, Inma Gregori, Manel Costa, Rosa Peralta, José Tarragó, María Ordóñez, Andrés Llopis, Nuria Lloret, Fernando Costa, Carmen Cebrián, Vicente Gascó, Raúl Gálvez, Llúcia Peiró, Rafael Santibáñez, Cristina Llombart, Curro Canavese, Llapis, Ernesto Renuncio, Carles Cano, Frangomo.

Francesc González, comissari.

 

Organitza: Fira Llibre València amb la col·laboració de l’Associació Nous Comportaments Artístics (ANCA).

A la Sala Museu 1.