DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Exposició Mordassa. Açò no va de gats

«Aquesta llei porta records dels pitjors dies del règim

de Franco i no procedeix en una nació democràtica».

The New York Times

 

Una exposició de l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana – APIV, comissariada per Núria Tamarit i Elías Taño, que presenta una àmplia visió gràfica sobre la «Llei Orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana», més coneguda com a «Llei Mordassa».

A través de 77 il·lustracions de les sòcies i socis d’APIV i altres persones convidades, aquesta mostra defensa que darrere d’aquesta mordassa hi ha moltes veus: la veu del dissentiment, del dret a la dissidència, a no pensar ni pensar-nos alienats a un sistema de valors, econòmic, polític i social que cada dia crea nous contraforts a la llibertat.

Aquestes són algunes de les seues veus; no totes, ni està tot dit, perquè aquesta mostra també és una invitació a seguir construint aquest dret a portar la contrària, a posicionar-nos.

I és, per descomptat, una invitació a totes les companyes i companys al fet que seguim escrivint, dibuixant, conversant amb les nostres veïnes, amb els nostres avis, amb les xiquetes i xiquets, amb les nostres comunitats. A seguir denunciant les lleis injustes.

Que les veus dels/les més, ofegue les arrogants veus dels menys.

#NoalaLleiMordassa

#Desamordassat

 

Comissaris: Núria Tamarit i Elías Taño
Produeix: Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana – APIV

A l’Espai de la Generalitat Valenciana