La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023
<- Tornar al llistat d'activitats

Yo no sé de otras cosas

Edició 2021
16 d'octubre, 17:00 h

Títol: Yo no sé de otras cosas
Autor/a: Elisa Levi
Editorial: Planeta
Organitza: Fira del llibre de València
Espai: Sala Museu 1
Yo no sé de otras cosas
Elisa Levi

Lea té 19 anys, una cremor en el budell i una vida sencera en un poble amb quatre carrers, una església, un ultramarins i un bosc que mai ha creuat. Asseguda a l'ombra, veu aparéixer un senyor que ha perdut al seu gos i, en el que dura un cigarret amb herba, li compta per què ahir es va acabar el món.

Lea té una germana amb el cap buit, una mare que també es diu Lea i un pare que només sap de treball en el camp. Té a Javier, que no sap parlar d'amor, a Catalina, la seua millor amiga, que plora, plora i plora, i té a Marco, que li deixa regals en el pelut de la seua casa. Lea té ulls de camp i desconfia dels forasters. Lea no sap d'altres coses, però del que sí que sap, serveix a tot arreu.

"Yo no se de otras cosas" és la història d'algú que vol conéixer-ho tot, viure-ho tot, estimar-ho tot, a pesar que tots creguen que el món s'acaba. En la seua segona novel·la, Elisa Levi ha assimilat amb mestratge la lliçó dels grans escriptors: no hi ha lloc més universal que el més xicotet dels pobles.