La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023
<- Tornar al llistat d'activitats

Vi i Veritat

Edició 2021
17 d'octubre, 18:00 h

Títol: Vi i Veritat
Autor/a: Natàlia Gisbert Abad
Editorial: Bromera
Organitza: Bromera
Espai: Sala Museu 2
Vi i Veritat
Natàlia Gisbert Abad

Maya Serra s'incorpora a la comissaria d'Alcoi en ple procés de separació de la seua parella, Manel. Però ell encara li demana ajuda en el misteriós cas de la desaparició de la jove Martina Vidal, filla d'un dels grans empresaris del vi, l'influent Jaume Vidal. A mesura que Maia s'implica en la investigació, descobreix una trama criminal que revela alguns dels aspectes més foscos de la societat. Al mateix temps, s'adonarà que és un d'aquells casos que canvien la manera d'exercir la professió, però també de relacionar-se amb les persones i de comprendre el món. En última instància, Maia s'enfronta a la fragilitat de la veritat davant la força dels fets.
Amb aquesta novel·la negra, ambientada a cavall entre Alcoi i València, l'autora debuta en la narrativa i anuncia una prometedora trajectòria literària. El seu estil precís i detallat s'uneix a una construcció argumental plena de sorpreses fins a l'última pàgina. No debades, l'obra va meréixer el primer premi de novel·la Isabel-Clara Simó, instituït per l'Ajuntament d'Alcoi en 2020.

La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.