La 57 Fira del llibre se celebrarà del 28 d'abril al 8 de maig de 2022
<- Tornar al llistat d'activitats

Tres lunas llenas

23 d'octubre, 19:00 h
Títol: Tres lunas llenas
Autor/a: Irene Rodrigo
Editorial: Versátil ediciones
Organitza: Librería Gaia
Espai: Espai Obert 1

Cada trenta dies, Helena rep amb desassossec la sang que li indica que la seua última relació sexual amb un home sense nom i sense rostre no ha donat el seu fruit. Ningú sap que vol ser mare: Helena amaga el seu major anhel després d’una cuirassa que l’allunya dels altres, i, sobretot, de si mateixa. A mesura que el seu secret creix i es ramifica, la intuïció i la creativitat d’Helena minven. En lloc d’escriure, es dedica a organitzar les agendes promocionals d’autors als quals no suporta. Tot comença a canviar quan coneix a Inés Caparrós, una escriptora que li descobrirà els significats ocults del desig i la creativitat, així com la força que atorga portar una vida d’acord amb aqueixos instints que, per molt que ens criden a crits, solem ignorar.

Tres llunes plenes és una novel·la sobre el poder de la creació. Sobre com la vida creativa pot salvar-nos de caure en un abisme de foscor i culpa en el qual les decisions no es prenen per desitge, sinó per convenció o simple curiositat.

A través del personatge d’Helena, Irene Rodrigo reflexiona sobre les maternitats que inclouen fills i les que no; sobre com les millors respostes sovint no necessiten una pregunta que les precedisca; sobre la relació que les dones establim amb els nostres cossos, la nostra menstruació i la nostra fertilitat, i com aquesta implica molt més que parir éssers humans.

Tres lunas llenas
Irene Rodrigo


La Diputació de València ha atorgat una ajuda de 10.000 euros per a la realització de la 57 Fira del Llibre de València.