La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023
<- Tornar al llistat d'activitats

Presentació dels Premis València

Edició 2021
18 d'octubre, 18:00 h

Títol: Céspedes, con e
Autor/a: Alberto Gálvez
Editorial: Ñaque
Organitza: Fira del Llibre i Ajuntament de València
Espai: Espai Caixa Popular

Amb la participació de Joan Ribó (alcalde de València), Gloria Tello (coordinadora general de l’àrea de Cultura), l’autora Rosa María Sanchís (Premio Isabel de Villena), Josep Múñoz (Premio Josep Vicent Marqués), Mercé Claramunt (Premio Maria Beneyto), José Ignacio Nájera (Premio Vicente Blasco Ibáñez), Manuel Sáiz (Premio Celia Amorós), Alberto Gálvez (Premio Max Aub) i José Antonio Ramírez (Premio Juan Gil-Albert).

Céspedes, con e
Alberto Gálvez

Com resa el pròleg del mateix autor: "És quasi obligat reconéixer-se en ell, no com a dona o com a home, sinó com a esperit desproveït, per fi, d'etiquetes sexuals. Perquè la seua vida és l'epopeia del «empestat», del «diferent», el triomf de l'ésser i la voluntat sobre la convenció i l'aparença. [...] Em van condemnar, amén que fora o no androgin, per ser esclau, morisc, bastard, de rostre *bruna i, per a més inri, femella...".

La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.