DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Presentació del «Café Literario de Valencia» amb l’autora: Laura Sanz

28 d'abril, 19:00 h
Trilogia Landvik
Autor: Laura Sanz
Editorial: Laura Sanz
Organitza: Llum de Lluna
Enllaç

Presentació del «Café Literario de Valencia», amb la presència de l’autora de romàntica, Laura Sanz.

Presenta l’acte Patricia Rozalén.

Trilogia Landvik
Laura Sanz

Till Landvik era la oveja negra de la familia, al menos lo había sido. Siete años después de huir y dejar a todos en la estacada, regresa por fin para expiar su culpa... Y la encuentra a ella, ¿la mujer equivocada o la horma de su zapato?
Solo iba a ser una noche, algo puramente carnal, pero sus caminos empezaron a cruzarse una y otra vez en una suerte de absurda casualidad. España, Alemania, México… ni siquiera diez mil kilómetros parecían ser distancia suficiente para mantenerlos alejados, a pesar de que después de cada encuentro, las heridas eran cada vez mayores y resultaban más difíciles de cerrar.
¡Maldita la hora en que dejé que ella me traspasara la piel y se instalase dentro de mí! ¡Maldita! De todas las mujeres del mundo tenía que ser ella…
¿Por qué narices no me puedo quitar de la cabeza al puñetero Landvik? ¡Maldito niñato! Entre todos los hombres del mundo tenía que ser él…

Laura Sanz va néixer i va créixer a Guadalajara (Espanya). Ja de xicoteta li agradava llegir i escriure. Als vuit anys va guanyar el premi de poesia «Garbancito» que organitzava Gloria Fuertes.
És la menor de tres germanes, amb les quals es porta molts anys. Quan era petita els robava les novel·les de Barbara Cartland per llegir-les d’amagat. Així va ser com va començar la seva afició per la literatura romàntica.
Ha viscut diversos anys a Alemanya on ha estudiat Traducció. Va ser en aquest país on el seu interés per aquest gènere es va afermar, a causa de la gran repercussió que les novel·les romàntiques tenen allí.
Després de tornar a Espanya, va residir i treballar diversos anys en la costa mediterrània.
Ara viu en un conegut barri madrileny amb el seu marit i els seus tres gats… i uns tres mil cinc-cents llibres.
Actualment està estudiant el Grau en Estudis Anglesos (per plaer) i en les seues estones lliures escriu (per amor).
Ha publicat tres novel·les: La chica del pelo azul, La historia de Cas (Landvik#1) i La lucha de Jan (Landvik#2). I està a punt de publicar la tercera, amb la qual conclourà la sèrie dels germans Landvik: La culpa de Till (Landvik#3). A més, ja ha començat a treballar en un altre projecte que veurà també la llum en el 2018.
Les seves grans passions són: el cinema clàssic, la literatura anglesa del XIX i els seus gats.
Tots els seus llibres tenen #happyending garantit.


COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS