DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Presentació de «Trumpistas»

29 d'abril, 11:00 h
Trumpistas, ¿Quién llevó a Trump al poder?
Autor: Fernando Peinado
Editorial: Fuera de Ruta
Organitza: Somnis de Paper
Enllaç

Presentació de Trumpistas ¿Quién llevó a Trump al poder? És un viatge pel EE. UU. que va sorprendre al món triant com a president a l’inefable Donald Trump. A través de perfils de votants de Trump, Fernando Peinado explica els motius pels quals li recolzen un venedor de cotxes fanatitzat, una religiosa d’un poble remot o un jove contrari als immigrants.

Presenta l’acte Salvador Enguix.

Trumpistas, ¿Quién llevó a Trump al poder?
Fernando Peinado

Trumpistas és un viatge pel EE. UU. que va sorprendre al món triant com a president a l'inefable Donald Trump. A través de perfils de votants de Trump, Fernando Peinado explica els motius pels quals li recolzen un venedor de cotxes fanatitzat, una religiosa d'un poble remot o un jove contrari als immigrants. De pas, aprendrem sobre quin ha canviat en la societat nord-americana i cap a on es dirigeix el país més poderós.

Fernando Peinado és periodista polític en Univision des de maig de 2015. Va viatjar per Estats Units cobrint les primàries de l’elecció presidencial 2016 i va seguir a Donald Trump a partir de la seua nominació com a candidat republicà. Nascut a Sevilla en 1981, Peinado porta prop de vuit anys en EE. UU., on també ha treballat per al servei mundial de la BBC, AP, Reuters i el Miami Herald. A Espanya va ser periodista del diari El País, Onda Cero i Ràdio Guadaíra. Ha estudiat Periodisme i Dret en la Universitat de Sevilla, el Màster de Periodisme d’El País/Universitat Autònoma de Madrid i el Màster de Relacions Internacionals de la Universitat de Columbia, gràcies a una beca Fulbright. Poden seguir-lo en Twitter, en @FernandoPeinado.


COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS