DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Presentació de les novetats de Més Llibres

28 d'abril, 18:00 h
Qui no fa la festa / False friends
Autor: Paco Esteve / Salvador Company
Editorial: Més Llibres
Organitza: Edicions Bromera
Enllaç

Presentació dels títols publicats a l’editorial Més llibres, Qui no fa la festa, de Paco Esteve i False friends, de Salvador Company.

Presenta l’acte Gonçal López-Pampló.

A càrrec de Paco Esteve, Salvador Company i Ricard Vela.

Qui no fa la festa / False friends
Paco Esteve / Salvador Company

'Qui no fa la festa': es tracta d'una obra precisa i poètica sobre la crisi dels trenta anys, el final de la joventut i l'autoconsciència metaliterària.

'False friends': un novel·lista ha de traduir una mena de thriller sociolingüístic amb pseudònim i corrupteles immobiliàries que, sorprenentment, es refereix a fets que li toquen de prop. A més, l’autora oculta havia partit del text d'un altre escriptor de culte que el traductor havia versionat en la novel·la que acabava de publicar. Casualitat? Conspiració? La qüestió és que l’encàrrec decau misteriosament i ell ha d’embrancar-se en una recerca febril sobre la continuació de la història i els motius de tot plegat.

Paco Esteve (Agres, 1979) és llicenciat en Filologia Catalana i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Ha coordinat les traduccions i els subtítols de la Filmoteca de Catalunya i ha impartit classes a la Universitat de Santiago de Compostel·la i a Mallorca, on treballa actualment. La seua trajectòria literària inclou la novel·la Qui no fa la festa (2013) i Agres i dolces (2015).

Salvador Company (València 1970) és escriptor i traductor. Es va doctorar en Filologia Hispànica el 1998 i representa, com pocs, la literatura valenciana més actual. El 2015 rep el Premi Pin i Soler de Tarragona per la novel·la Sense fi (2015), i tot seguit publica la novel·la False Friends (2017). La prosa de Salvador Company és àgil i acurada, mostra de la preocupació latent per l’estil i l’estructura narrativa dels seus relats, però alhora incorpora un original to irònic.


COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS