La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023
<- Tornar al llistat d'activitats

Pamela Sánchez

Edició 2019
04 de maig, 13:00 h

Títol: Delicias para sorprender
Autor/a: Pamela Sánchez
Espai: Espai Autors I
Pamela Sánchez es va graduar en Enginyeria Informàtica, però en 2014 va canviar el rumb de la seua vida. Al costat del seu marit va crear el canal de YouTube “Quiero Cupcakes!”, un dels canals de rebosteria més importants als països de parla hispana.
Delicias para sorprender
Pamela Sánchez

Pamela presenta el seu primer llibre de receptes de rebosteria creativa. En ell mostra 100 receptes explicades pas a pas, amb els seus millors trucs i consells perquè la rebosteria siga més senzilla que mai. Podem trobar pastissos, cupcakes, galetes, postres ràpides i un sense fi de delícies ideals per a qualsevol ocasió. És una selecció de les millors receptes del seu canal de YouTube i afegeix més de 60 receptes noves, exclusives en aquest llibre. Els seus més d'1 milió i mig de seguidors (o com ella els anomena afectuosament 'Cupcakers') ja coneixen els seus dots per a la rebosteria i com és de meticulosa en cadascuna de les seues elaboracions. Per aquest motiu, aquest llibre és una guia per a aconseguir unes postres delicioses alhora que espectaculars.

La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.