La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023
<- Tornar al llistat d'activitats

Nou illes al nord

05 de maig, 13:00 h
Títol: Nou illes al nord
Autor/a: Mònica Batet
Organitza: Bromera
Espai: Espai Autors II
Nou illes al nord
Mònica Batet

Puc explicar una història que no em pertany? De què puc parlar i què em puc estalviar? Aquestes són algunes de les preguntes que es fan els sis narradors d'aquesta història, que ens parla d'un passat que potser no ho és tant, d'unes illes que, tot i ser pròximes, pareixen les més llunyanes del món, d'uns arbres exòtics que floreixen inexplicablement durant les nits blanques en un únic poble de l'illa de Skogen, del ferri que els seus habitants agafen els diumenges d'estiu per a passar el dia al continent, de com normalment gosem opinar sobre el que desconeixem...

Però, més enllà del paisatge nòrdic lluminós, aquestes veus ens expliquen com, per un seguit de casualitats, una mestra amb una cicatriu, un viatger professional, un negociador d’arbres i un home estranger d'origen incert coincideixen sota aquests arbres i teixeixen aquesta història que és, en definitiva, una història d'amor.

La Diputació de València ha atorgat una ajuda de 10.000 euros per a la realització de la 58 Fira del Llibre de València.