DEL 30 D'ABRIL AL 10 DE MAIG DE 2020
<- Tornar al llistat d'activitats

Mariló Àlvarez

04 de maig, 11:00-14:30 h
LA PRIMERA ONADA
Autor/a: Mariló Àlvarez
Il-lustrador: Mariló Àlvarez
Editorial: Bromera
Expositor: Bromera
Número de caseta: 96-97
Enllaç

Mariló Àlvarez (València, 1987) és llicenciada en Periodisme per la Universitat de València, a més d’una gran aficionada a l’escriptura i la il·lustració. Dins de la narrativa, ha conreat la literatura juvenil, centrant-se en les històries de ciència ficció i terror. També ha publicat diversos relats i il·lustracions en diferents revistes, diaris i suplements culturals.

LA PRIMERA ONADA
Mariló Àlvarez

Un relat sobre l’amistat, la lleialtat i la bondat humana que demostra que, de vegades, actuar amb valor i integritat no és l’alternativa més senzilla.Després de la Gran Guerra, la Terra ha quedat assolada quasi per complet i la humanitat es veu abocada a posar en marxa un projecte d’evacuació del planeta. Els joves escollits es traslladaran a una colònia en la Lluna, on teòricament prepararan l’arribada de la resta de la població. Però no tot és el que pareix...
Alice Dixie forma part d’aquesta primera onada de joves evacuats i, entre la nostàlgia pel món que deixa enrere i les emocions que li provoca la seua nova residència, començarà a fer-se preguntes. Quin és el vertader objectiu de la colònia lunar? Per què han dividit els residents en grups? Quin paper juguen realment els joves escollits per a participar al Programa Èxode?