DEL 25 D’ABRIL AL 5 DE MAIG DE 2019 AL JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

«Mandarina y los piratas»

28 d'abril, 17:30 h
Mandarina i el pirates
Autor: Mado Vidal
Il-lustrador: Mado Vidal
Editorial: Autoedició
Organitza: Mado Vidal/Abacus Valencia
Enllaç

Taller pensat per a FAMÍLIES amb xiquets de PRIMÀRIA. Perquè per a nosaltres és fonamental el diàleg i el joc en família. El nostre OBJECTIU és generar curiositat per llegir el conte, i posar l’accent en alguns aspectes dels quals tracta el llibre (treball en equip; imaginació i creativitat; reciclatge i reutilització de materials; divertir-se i jugar creant les teves pròpies joguines).

A càrrec de Mado Vidal.

Mandarina i el pirates
Mado Vidal

¿Y si el mundo fuera una bola de agua llena de islas de barcos?¿Y si una niña tuviera una gran idea?¿Y si los mayores la escucharan? ¡Quizás!

Sóc Mado, mare a temps complet i, en les estones lliures, que són pocs, creo, dibuix, faig teatre, contes i cançons mentre se’m cremen les llenties…
M’agrada viatjar; descobrir; deixar-me sorprendre; actuar; jugar; cantar; ballar; la muntanya; la platja; les verdures; cuidar el planeta, reciclar, reutilitzar i reduir: consum responsable; una societat justa, tolerant i diversa; deixar-me portar pel meu instint; recuperar el natural i la naturalesa; créixer i complir anys; la meva família; els meus nens; els meus amics; la VIDA…
Psicòloga i actriu. He participat pel camí en un munt de projectes relacionats amb esport, art i discapacitat, que m’han proporcionat una visió de la vida molt especial.