La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023
<- Tornar al llistat d'activitats

La muerte rosa

04 de maig, 12:00 h
Títol: La muerte rosa
Autor/a: Jaume Pallardó
Presenta: Andrés Carrasco
Organitza: BiblioCafé
Espai: Espai Autors II

La muerte rosa és una novel·la gràfica dividida en dues parts: “Dentro del traje” i “Desnudos”. En un futur proper, el món serà devastat per un virus letal anomenar “la febre rosa”. Després de la reconstrucció, els supervivents viuran baix la constant amenaça d’un nou brot.

Miguel és un jove professor de l’escola virtual; viu aïllat, té pocs amics i quan ix al carrer ha de portar una vestimenta anticontagi. Així és com es viu a la seua ciutat, un lloc trastornat per “la febre rosa”. Miguel recorre aquesta urbs distòpica respectant totes les seues lleis i normes de seguretat, però a poc a poc les seues trobades amb diversos personatges li mostraran que pot ser que tot no siga el que pareix. Sorgiran els dubtes, els descobriments i els canvis.

La muerte rosa
Jaume Pallardó

La muerte rosa es una novela gráfica dividida en dos partes: Dentro del traje y Desnudos. En un futuro cercano el mundo será devastado por un virus letal llamado “la fiebre rosa”. Tras la reconstrucción, los supervivientes vivirán bajo la constante amenaza de un nuevo brote.