DEL 25 D’ABRIL AL 5 DE MAIG DE 2019 AL JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

La màgia dels formatges

29 d'abril, 13:00 h
L'estranya desaparició dels formatges quadrats
Autor: Pura María García
Il-lustrador: Iris Amaya
Editorial: Edelvives Comunitat Valenciana
Organitza: Edelvives Baula

Voleu saber com se li va acudir a l’autora del llibre un misteri relacionat amb uns formatges quadrats? I voleu que un mag vaja donant algunes pistes sobre esta història? Doncs no vos podeu perdre l’espectacle de L’estranya desaparició dels formatges quadrats o, el que és el mateix, La màgia dels formatges! I, alhora, també aprendreu moltes coses sobre com es fa una novel·la així de misteriosa i divertida…

A càrrec de Pura María García i el Mag Fer.

L'estranya desaparició dels formatges quadrats
Pura María García

Què hi pot haver d’extraordinari en un formatge quadrat? Quin propòsit secret s’amaga darrere del robatori de tres-cents exemplars de formatges quadrats? La resposta, intrigant i inesperada, la trobaràs, pàgina a pàgina, en el llibre que ara tens a les mans. Ah, i vés amb compte amb les estrambòtiques germanes, la misteriosa Aparició, les pizzes... Les pistes sobre el robatori t’esperen en cada capítol!

Pura María García és professora, autora de llibres de text i escriptora d’històries fabuloses. Mai pot deixar d’inventar-les, perquè, com ella diu, el que inventes o escrius pot fer-se realitat quan no ho esperes. De menuda jugava a triar una paraula i combinar totes les lletres per a inventar paraules noves que ningú coneixia. «No pots inventar paraules, Pura», li deien els adults. «Doncs, si ara no puc, quan siga major les inventaré». I açò és el que ha fet: complir la seua promesa!

Iris Amaya estudià Història de l’Art i es graduà en Disseny de Moda. Després de formar part d’alguns equips de disseny a Madrid, Dublín i València, acabà abraçant la professió que sempre havia volgut fer des que era menuda: el dibuix i la il·lustració. Es graduà a Belles Arts i ara es dedica completament a la il·lustració: el seu estil li permet fer ús d’una gran llibertat compositiva, amb uns personatges que expressen moltes emocions i unes escenes plenes de detalls.