DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

«La Estratega»: un cant a la poesia viatgera

La Estratega
Autor: La Conirina
Il-lustrador: Constanza Carlesi
Editorial: El Petit Editor
Organitza: Constanza Carlesi Del Río
Enllaç

Espectacle multidisciplinari itinerant, compost de 9 poemes del llibre L’Estrateg de la Conirina (editorial El Petit Editor, 2017). A partir del treball base de l’actriu-poeta xilena, el cantautor valencià Daniel Bardon i la clarinetista anglesa Ellen Indigo.

Presenta l’acte La Conirina.

A càrrec de La Conirina (veu-poeta), Daniel Bardon (guitarra), Ellen Indigo (clarinet).

La Estratega
La Conirina

Poemario en el que se puede apreciar un discurso feminista y críticas en contra del modelo neoliberal, entre otros temas que tienen su raíz en vivencias personales como viajes, encuentros y desencuentros.

La Conirina. Nom artístic o signatura de poeta de Constança Carlesi Del Riu (Santiago de Xile, 1985). Poeta, actriu, dramaturga i crítica teatral. Comença els seus estudis en arts escèniques a la Universitat de Platja Ampla (Valparaíso, 2007). Des de llavors, ha participat en companyies locals de teatre independent, com a actriu, dramaturga i directora. Entre aquestes obres destaquen, L’entrevista (2011), Riures Nerviosos (2012) i L’illa dels llops (2015). És co-fundadora de GESTA, Festival de teatre porteño femení (2014) i col·laboradora en revistes culturals –entre elles La Juguera magazine, Tiquet Upla (Xile) i Pur Teatre (Espanya)–, redactant comentaris de crítica teatral.
L’any 2015 deixa Xile per perfeccionar-se a l’àrea de la teoria i literatura dramàtica. Actualment és Màster en Estudis hispànics avançats de la Universitat de València.
La seua vinculació amb la poesia i la literatura en general, neix en l’adolescència, destacant-se des del principi per l’estil poètic de tota la seua obra. No obstant això, el poemari L’Estrateg, és la seua primera publicació en solitari. És precisament en el seu estadía a València que ressorgeix la seva passió per la poesia, després de constants participacions en microsoberts de la ciutat, específicament en Kafcafé de Benimaclet. Al febrer de 2016 gana la competència mensual de l’Eslam poetry València, esdeveniment que li obre les portes en la voráginepoètica europea. A l’octubre del mateix any, va ser la poeta estrangera convidada, en el marc de la primera nit literària de IGNOR, Ljubljana, Eslovènia.


COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS