DEL 30 D'ABRIL AL 10 DE MAIG DE 2020
<- Tornar al llistat d'activitats

Joaquín Camps

01 de maig, 19:00 h
La silueta del olvido
Autor/a: Joaquín Camps
Espai: Espai Obert I

Joaquín Camps és professor de la Universitat de València, ciutat en la qual resideix. El seu camp principal de recerca i docència és el comportament humà en les organitzacions, i ha publicat nombrosos treballs científics en aquesta àrea. L’última confidència de l’escriptor Hugo Mendoza és la seua primera novel·la.

La silueta del olvido
Joaquín Camps

La inspectora Claudia Carreras vol ser una bona policia, i una bona persona. En aquest ordre. Però tots dos objectius li resulten inassolibles per culpa de la desolació que sent després de l'assassinat a Madrid del seu company i amant, Tomás. Per a oblidar-lo es trasllada a València, on ha d'investigar l'estrany segrest de Lara Valls, la filla d'una adinerada família. Prompte descobreix que res en aquest cas és el que pareix, i a poc a poc empatiza amb Lara: ambdues són addictes a la literatura, al passat i al sofriment. Tres drogues que poden arribar a ser mortals.

Una trama intrigant, una prosa aparentment lleugera però repleta de picades d'ullet i càrregues de profunditat, juntament amb uns personatges que viuen com si grimparen per una cascada, impediran al lector deixar de passar les pàgines de la silueta de l'oblit.

Premi Azorín 2019