La 57 Fira del llibre se celebrarà del 28 d'abril al 8 de maig de 2022
<- Tornar al llistat d'activitats

Banner


Jesús Cortés (Torrent, 1962) és traductor i escriptor, centrat especialment en la literatura infantil i juvenil, encara que també s’ha endinsat ocasionalment en la literatura per a adults. A més a més, és un autor reconegut també per les seues adaptacions de clàssics de la literatura universal, que apropen al públic més jove obres com Frankenstein o Dràcula. La seua extensa trajectòria ha estat distingida amb guardons com el Premi de Bancaixa de Narrativa Juvenil (No em pots dir adéu, 1997) o el Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Vicent Silvestre (L’ull de la mòmia, 1999). A Bromera ha publicat nombrosos títols de literatura juvenil.

JO SOC MILTON
Jesús Cortés

Milton pren la paraula i dona veu a un llibre perdut, potser condemnat a desaparéixer com tants altres volums publicats al llarg de la història. Però abans de fer-ho, abans d’esvair-se, Milton ens explicarà els seus records des que el van imprimir i va començar a circular per biblioteques i llibreries, passant de mà en mà i de lector en lector. D’una manera senzilla i irònica, Jesús Cortés ens ofereix una potent reflexió sobre l’acte d’escriure i de llegir des de l’original perspectiva d’un llibre. Però al mateix temps, el viatge esdevé un recorregut per la història recent d’Europa, a més d’un homenatge a autores i autors de la seua literatura, des de Herman Melville fins a Charlotte Brontë, passant per Joanot Martorell i Stefan Zweig, entre molts altres.

La Diputació de València ha atorgat una ajuda de 10.000 euros per a la realització de la 57 Fira del Llibre de València.