La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023
<- Tornar al llistat d'activitats

Homenaje a Francisco Brines

Edició 2021
17 d'octubre, 19:00 h

Títol: Donde muere la muerte
Autor/a: Francisco Brines
Editorial: Tusquets Editores
Organitza: Fira del llibre de València
Espai: Espai Obert 2

Acte homenatge dels llibreters valencians a l’últim Premi Cervantes 2020, amb la Presentació del poemari pòstum Donde muere la muerte. Amb la participació de Fernando Delgado (poeta), Juan Cerezo (director editorial de Tusquets editors), Maria José Gálvez (Directora general del Libro y Fomento de la Lectura – Ministerio de Cultura y Deporte), Àngels Gregori (directora de la Fundación Francisco Brines), Carmen Amoraga (Directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana) i Juan Pedro Font de Mora (President del Gremi de Llibrers de València).

Donde muere la muerte
Francisco Brines

Llibre llargament madurat i revisat, versos que s'han anat depurant a través dels anys, Donde muere la muerte és el poemari pòstum del recentment mort Francisco Brines, (Premi Cervantes 2020), i per a molts una de les grans veus de la poesia contemporània. Poemes intensos i quintaesenciats, que semblen desafiar a la mort des de la rotunda afirmació de la vida, la celebració de l'amor i l'amistat, i que es resisteixen a acceptar la finitud i l'oblit amb la força de la poesia imperible. Per tot això, aquest llibre és un esdeveniment.

La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.