DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Futurs imperfectes i distòpies possibles

Relats d'un futur imperfecte
Autor: Mariló Àlvarez Sanchis
Editorial: Edelvives Comunitat Valenciana
Organitza: Edelvives Baula

Taula redona a càrrec de Mariló Àlvarez Sanchis, escriptora del recull de contes de ciència-ficció, Relats d’un futur imperfecte; Rubén Fernández, il·lustrador de la revista El Jueves, un dels seus personatges és «Federik Freak»; Víctor Lumbreras, membre de l’associació de rol «Roach&Rol»; Irene Rodrigo, comunicadora i divulgadora literària, conductora del programa de ràdio «Una habitació pròpia».

Jordi Colonques com a moderador.
Relats d'un futur imperfecte
Mariló Àlvarez Sanchis

Ciutats arrasades per la guerra, mons desèrtics i selves exuberants, invencions maquiavèl·liques posades al servei dels éssers humans, robots capaços de substituir les persones... Qualsevol situació que pugues imaginar té cabuda en els nou futurs imperfectes que componen aquesta antologia.
Aquests relats t’endinsaran en universos fantàstics que, malgrat la seua aparença distant, funcionen com un espill del nostre món i ens enfronten amb les nostres pors i imperfeccions. Perquè, si alguna d’aquestes històries et fa pensar en el present, és que el futur està a les teues mans.

Mariló Àlvarez (València, 1987) és llicenciada en Periodisme per la Universitat de València, a més d’una gran aficionada a l’escriptura i la il·lustració. Dins de la narrativa, ha conreat la literatura juvenil, concretament, les històries de ciència-ficció i terror. L’any 2015, va obtindre el segon premi en el I Concurs Cificom de Relats de Ciència Ficció amb After Life —títol inclòs en aquest recull—, i va resultar finalista en el IX Concurs de Microrelats de Terror i Gore de Molins de Rei amb El millor dia de la meua vida.
La seua faceta com a il·lustradora, en canvi, se centra en els lectors més menuts, ja que sent predilecció pels àlbums il·lustrats i les històries plenes de fantasia. A més, també ha publicat diversos relats i il·lustracions en diferents revistes, diaris i suplements culturals.
La seua obra està clarament influenciada per autors com Edgar Allan Poe, Oscar Wilde, Ambrose Bierce, Douglas Adams, Philip K. Dick, H. P. Lovecraft, Virginia Woolf, Terry Pratchett, Neil Gaiman o Alan Moore.


COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS