DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

«El pirata Pataxula i el tresor de Gamerús»

05 de maig, 12:00 h
El pirata Pataxula i el tresor de Gamarús
Autor: Bertomeu (Albert Ortega)
Il-lustrador: Empar Bou
Editorial: Bromera edicions
Organitza: Bromera edicions
Enllaç

El pirata Pataxula i la seua tripulació s’han endinsat en una nova aventura. Els acompanyaràs? Contes, música i molt més!

A càrrec de Bertomeu i Carles Llinares, companyia Marcel el Marcià.

El pirata Pataxula i el tresor de Gamarús
Bertomeu (Albert Ortega)

El pirata Pataxula té un vaixell i una tripulació per a buscar tresors per tot el món. En aquesta nova aventura, volen trobar el tresor de les fustes màgiques, capaç de convocar el drac Cadmus, un ésser màgic que els concedirà un desig. Primer, però, han d'arribar a l'illa de Gamerús. Els hi acompanyes?

Albert Ortega Bertomeu (València, 1976) és un músic i cantautor amb una dilatada trajectòria. Ha format part dels grups Ampelt i Clau de Lluna Jazz, i ha col·laborat amb grups i cantants com Noir, Vinojuan, Miquel Gil, Senior i el Cor Brutal, Al Tall o Pau Alabajos. A més, ha desenvolupat treballs en solitari. Fruit de la seva incursió en el món infantil són els seus tres llibre-discos infantils: El pirata Pataxula, El viatge de Marcel el Marcià i Sensacionari.

Empar Bou (Alfafar) és diplomada en Arquitectura Tècnica, feina que compagina amb la realització de portades de discos i cartelleria. Ha il·lustrat els llibre-discos El viatge de Marcel el marcià, Marcel el marcià a la mediterrània, 7 d’Estellés, El pirata Pataxula en el tresor del monstre i Sensacionari.


COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS