DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Editorials independents de poesia

28 d'abril, 12:30 h
Sostre de carn
Autor: Maria Isern
Editorial: Coedició LaBreu Edicions, Cafè Central, AdiA Edicions i Edicions del Buc
Organitza: Edicions del Buc
Enllaç

Presentació de les publicacions recents de diverses editorials independents de poesia en català, així com de l’últim Premi de Poesia Jove Francesc Garriga, Sostre de carn, de Maria Isern.

Presenta l’acte Pau Sanchis.

A càrrec de Maria Isern, Toni Clapés, Ester Andorrà i Pau Vadell.

Sostre de carn
Maria Isern

«Sostre de carn» és el primer poemari de l’autora on explora, a través de la fantasia de l’expansió infinita de la carn, les frustracions i els plaers de saber-se un cos foradat.

Maria Isern Ordeig (Vic, 1994). Des que en té memòria va viure creient que l’os del canell era un bony que aniria creixent fins a matar-la. Als set anys li van dir que d’allò no es moriria, tot i que encara ara té la necessitat de trobar bonys arreu. Als setze va descobrir Víctor Català, i la febre per llegir la va portar, un any més tard, a Barcelona, on comença el grau d’Estudis Literaris. Allà llegeix Foster Wallace, s’obsessiona amb la pintura de Max Ernst i els rizomes de Deleuze. Buscant-los un lloc a tots sense renunciar a la pressió dels bonys decideix fer el màster en Construcció i Representació d’Identitats Culturals. Paral·lelament també participa en projectes del món audiovisual i col·labora amb la revista ‘Caràcters’.


COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS