DEL 30 D'ABRIL AL 10 DE MAIG DE 2020
<- Tornar al llistat d'activitats

Desirée Vila

29 d'abril, 12:00 h
Lo único incurable son las ganas de vivir
Autor/a: Desirée Vila
Espai: Sala Museu III
Desirée Vila (Gondomar, 1998) ha sigut campiona d’Espanya i internacional de gimnàstica acrobàtica. En 2015, després d’una fractura en un entrenament i a causa d’una negligència mèdica, va perdre una cama i va veure truncada la seua carrera com a esportista d’elit. En lloc de rendir-se, ha seguit endavant, ha acabat el batxillerat, estudia Turisme al Regne Unit i ha tornat als entrenaments amb el seu objectiu posat en les paralimpíades.
Lo único incurable son las ganas de vivir
Desirée Vila

Desirée Vila, 16 anys. Gimnasta d'elit amb una prometedora carrera per davant. Moltes hores d'entrenament dur com a gimnasta d'alt rendiment. Estudiant amb poc temps per a eixir a divertir-se. Una mala caiguda després d'un entrenament i una negligència mèdica canviaran la seua vida per sempre: una cama amputada i moltes il·lusions truncades. I no obstant això, Desirée ha trobat la força interior i el valor per a refer la seua vida amb tantes ganes com abans de l'accident. Noves il·lusions, nous objectius i nous reptes.

En aquest llibre conta l'abans, el durant i el després del seu accident d'una manera directa, ple de força i de missatges sobre com ha superat el seu drama, que poden ajudar-nos a tots a superar els xicotets i grans obstacles que la vida posa en el nostre camí.