La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023
<- Tornar al llistat d'activitats

Clara Sánchez

Edició 2019
04 de maig, 17:00 h

Títol: El amante silencioso
Autor/a: Clara Sánchez
Espai: Pati Museu
Clara Sánchez (Guadalajara, 1955) va passar la seua infància a València i va acabar establint-se a Madrid. Després d’exercir altres treballs, va impartir classes en la universitat i va participar en diferents mitjans. En 1989 va publicar la novel·la Piedras preciosas, a la qual van seguir, entre altres, Últimas noticias del paraíso (Premi Alfaguara de Novel·la 2000), Presentimientos (2008), Lo que esconde tu nombre –que va obtindre el 2010 el Premi Nadal de Novel·la i la va llançar amb gran èxit al mercat internacional–, o El cielo ha vuelto, amb la qual va guanyar el Premi Planeta el 2013. La seua obra, traduïda a més de vint idiomes, l’ha convertida en una de les autores espanyoles més reconegudes.
El amante silencioso
Clara Sánchez

Isabel, una dona que treballa en l'Associació de Víctimes Dependents, rep una proposta peculiar que va més enllà de les seues competències: ha d'anar a una regió de Kenya, Mombasa, per a localitzar i rescatar a un jove anomenat Ezequiel que ha sigutabduït per l'Ordre Humanitària, una secta que amaga una cosa tèrbola.
Isabel accepta la missió disposada a redimir la culpa que li atosiga des que el seu germà, víctima d'una altra secta, es va suïcidar sense que ella puguera ajudar-lo.
Una vegada en Mombasa, malgrat sentir-se embargada per l'exotisme que l'envolta, Isabel aconsegueix infiltrar-se en l'ordre com un membre més, però el líder de la secta, un home anomenat Maína, d'un aparent caràcter afable i cordial, sospita d'ella. Pareix que aconsegueix llegir el seu pensament i Isabel cada vegada se sent més angoixada. El dia que Ezequiel desapareix, Isabel decideix demanar ajuda desesperada. Aconsegueix trobar el mòbil que Maína li havia requisat i contactar amb Said, un misteriós home que sempre apareix en el moment més adequat, amb la seua moto atrotinada i una xancleta de cada color. Said li havia fet la promesa de cuidar-la i acaba convertint-se en un gran aliat per a Isabel, ja que junts aconsegueixen descobrir què s'amaga darrere de les intencions de Maína i de la secta que dirigeix.

La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.