DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Antonio Andújar

26 d'abril, vesprada
La vida partida en dos
Autor: Antonio Andújar
Editorial: Bohodón Ediciones
Organitza: Bibliomanía
Enllaç

L’autor Antonio Andújar signarà exemplars del seu llibre.

La vida partida en dos
Antonio Andújar

En la convulsa València de principis dels anys 30, una jove de forta personalitat haurà de prendre una decisió vital, seguir el patró de les dones de l'època o deixar-se portar pels seus propis desitjos i complir un apassionant somni.
Una imatge de paper arribarà fins a ella en el vell Pont del Mar. El rostre d'una antiga reina d'Egipte serà la raó que l'empente a endinsar-se en el seu món, tot i els milers d'anys que les separen. Grans perills és creuaran en el seu camí, amb l'influx inesperat d'un objecte mil·lenari.
Ariadna emprendrà un llarg viatge pel Mediterrani, rumb a Alexandria. Des d'allí, a l'interior del llunyà Egipte i més enllà de les seues fronteres, trobant pel camí persones reveladores, llocs inhòspits, els seus propis records i el sorprenent reencontre amb ella mateixa en mig dels profunds deserts.

Antonio Andújar Castro va nàixer a Paterna (València). Diplomat en Magisteri de Ciències Humanes i llicenciat en Psicologia. Després de participar en el Premi València 2015 de la Institució Alfons El Magnànim de Narrativa en Castellà, de la Diputació de València, publica la seua nova novel·la, La vida partida en dos. Anteriorment havia publicat la novel·la Bib-Rambla o El silencio habitado de la casas. Altres obres de l’autor han participat en diferents premis nacionals: Estrellas y cedros sobre fondo blanco i Amanecer en Famara, a l’espera de ser publicades.


COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS