DEL 25 D’ABRIL AL 5 DE MAIG DE 2019 AL JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

«Álex y Olivio. El aceite de la vida»

Álex y Olivio. El aceite de la vida
Autor: José Ramón Cuesta
Il-lustrador: Cecilia Plaza
Editorial: Rastro Solidario ONGD
Organitza: GREEN kids

Lectura per part de xiquets amb Síndrome de Down d’uns contes en els quals es narren històries de superació i d’inclusió social de les persones amb discapacitat. Com a proposta de valor afegit, conscienciarem sobre el correcte reciclatge de residus, gràcies als quals les entitats socials participants han sufragat els costos d’edició i impressió dels contes solidaris.

Presenta l’acte José Ramón Cuesta.

A càrrec de Down Valencia i Rastro Solidario ONGD.

Álex y Olivio. El aceite de la vida
José Ramón Cuesta

Álex tiene una movilidad muy reducida, por lo que necesita la ayuda de su madre para poder dar estos paseos. A Álex le encanta conversar con un enorme olivo centenario al que visita en todos sus paseos, pero hace mucho tiempo que no puede hacerlo por que su madre ha de trabajar más y tiene poco tiempo para acompañarle en sus paseos por el campo.

José Ramón Cuesta és emprenedor social. President de la ONGD Rastre Solidari, que al juliol de 2011 va engegar una plataforma de #Fundraising col·lectiu amb la finalitat de facilitar a totes les ONG, els recursos que precisen per a l’execució dels seus programes socials.

Cecilia Plaza (1979) és llicenciada en BBAA i es considera «una artesana que va emprendre creant marionetes».
Aquesta xicoteta llavor que va sorgir amb les seues marionetes, ha anat transformant-se amb els anys en un meravellós projecte a València. Un espai-taller en el qual crea i dissenya preciosos objectes: mantes, postals, bosses, penjolls, peluixos, calendaris…