La 57 Fira del llibre se celebrarà del 28 d'abril al 8 de maig de 2022

Banner


/

Conversa amb els lectors i les lectores de La Flauta Màgica. Contarem moltes curiositats de l’òpera de Mozart en què es basa aquest llibre, del procés de creació del llibre, de la tasca importantíssima dels escriptors i un llarg etcètera.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per SM Arrels.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

 

Amb aquesta adaptació en prosa de «La flauta màgica» t'endinsaràs en una magnífica novel·la de fantasia, aventures i amor. Mercè Climent et transportarà amb un to líric i musical a un món màgic en el qual lluiten les forces del bé i del mal. Láutora ha recreat una de les òperes més populars de Mozart i una de les més representades de la història de la música.

Mercè Climent va nàixer a la ciutat d’Alcoi (l’Alcoià) l’any 1981. Allà va cursar els estudis de batxillerat en la modalitat de ciències. Quan encara no comptava amb divuit anys es traslladà a València per estudiar la carrera d’Enginyer Agrònom. Quan la finalitzà es plantejà que potser estaria bé estudiar la carrera de Filologia encara que fos a la distància. I així ho ha fet fins ara, conreant la vida professional i la d’estudiant. Entre altres coses ha treballat en l’elaboració de guies de lectura de novel·les juvenils i infantils per a diverses editorials.


La Diputació de València ha atorgat una ajuda de 10.000 euros per a la realització de la 57 Fira del Llibre de València.