S'obri el període d'inscripció per a les activitats dirigides als centres educatius de la 59a Fira del Llibre de València.

Aquestes activitats se celebraran als Jardins del Real (Vivers), de la ciutat de València, del 26 d’abril al 3 de maig de 2024, en horari matinal.
Pots consultar l'horari i les activitats oferides durant la Fira al catàleg.

Catàleg d'activitats

Inscripció prèvia fins a completar aforament

La sol·licitud es pot formalitzar escrivint un mail a escoles@firallibre.com o telefonant al 96 061 28 23, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14.30.
Per a la inscripció haureu d'especificar: Nom del centre escolar - Persona de contacte - Nombre d'alumnes - Curs - Activitat/s escollida/es - Horari (11 h/12 h/13 h)
En cas de no tindre plaça en l'activitat sol·licitada, hi ha alguna altra activitat que t'interessaria com a segona opció? Indica en el missatge, per ordre de preferència, quines són.
No tindre cap activitat no implica que no pugueu vindre a la Fira del Llibre amb el vostre alumnat, estarem encantades de veure-vos pels Jardins del Real (Vivers).
Moltes gràcies, un any més, per participar en aquestes activitats. Esperem que us agraden!

escoles@firallibre.com
96 061 28 23

HORARI D’ATENCIÓ: 8.30 a 14.30 (de dilluns a divendres)

Banner


/

Tertúlia amb l’autor Xavier Aliaga sobre el llibre El meu nom no és Irina.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Andana Editorial.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

La vida de Nèstor, un estudiant de batxillerat aficionat a escriure relats, fa un tomb quan arriba a l’institut Irina, una enigmàtica jove d’origen rus que és la imatge viva d’un personatge dels seus contes. Amb ella comença una intensa relació plena de complicitats literàries, secrets i mitges veritats. Mentrestant, la família de Nèstor, amb una germana menuda desbocada i uns pares que no se suporten, camina cap a la descomposició.

Novel·la de descobriments, iniciàtica, en la qual ficció i realitat es barregen al caliu de les experiències i vivències que van alimentant la creativitat, la voracitat literària i el desig irrefrenable d’escriure del protagonista.

Xavier Aliaga. Periodista i escriptor. Nascut a Madrid, el 1970. Llicenciat en Filologia Catalana, va començar la carrera com a periodista al setmanari comarcal Noticia-7 de Xàtiva, que arribà a dirigir. Ha col·laborat en diverses etapes amb el diari El País, la darrera, entre 2007 i 2013, en el suplement cultural Quadern. Director del programa La Caixa de Música de Ràdio Klara, entre 2003 i 2007. Té col·laboracions en diverses publicacions literàries com Caràcters, L’Espill o L’Illa, entre d’altres. Actualment, és responsable de cultura del setmanari El Temps, columnista de Levante-EMV, El Punt-Avui i La Veu del País Valencià, a més de contertuli d’Onda Cero i Popular TV. Abans d’això, ha fet diversos treballs relacionats amb la comunicació cultural, en campanyes per a Obrint Pas o Feliu Ventura i ha estat guionista de televisió a sèries com Autoindefinits. Entre els anys 1997 i 2007 fou responsable de comunicació, successivament,  dels grups parlamentaris d’Esquerra Unida, Entesa i Compromís.

Com a novel·lista, té fins ara cinc novel·les publicades: Si no ho dic rebente (2005, Editorial Moll), Premi Vila de Lloseta; Els neons de Sodoma (2008, Tres i Quatre), Premi Andròmina dels Octubre; Vides desafinades (2011, Edicions 62), Premi Lloanot Martorell i Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, El meu nom no és Irina (2013, Andana), Premi Samaruc, Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians i Premi Generalitat Valenciana al llibre juvenil millor editat; i la novel·la negra Dos metres quadrats de sang jove (2014, Crims.cat).

També ha participat en diferents llibres col·lectius: Escriure el país (Onada Edicions, 2016), Crims.Cat 2.0. Més sospitosos del gènere negre als Països Catalans (Alrevés, 2013) i Llegendes de la Costera (Amics de la Costera, 2012)