La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

Taller de contacontes musical «Melcioret vol ser músic»

27 d'abril
2n Cicle Primària / Valencià

Títol del llibre vinculat a l'activitat: Melcioret vol ser músic Autor:Miquel Àngel Múrcia i David Palmer
Il·lustrador:Paqui Constant
Editorial:Edicions 96
Enllaç web:Click ací

Taller de contacontes en què es parla de la vida i obra de Melcior Gomis, de la música que crea. Donant a conèixer a persones destacades i poc conegudes del nostre entorn, recreant-se en el sentit musical del compositor.

No és necessària la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Edicions 96.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

Amb aquest llibre dedicat al músic i compositor Melcior Gomis, nascut a Ontinyent, la Vall d'Albaida, en l'última dècada del segle divuit, pretenem desempolsar l'interés per un personatge apassionant, quasi oblidat per la història, que forma part del patrimoni musical europeu. L'any 2016 commemorem el 225é aniversari del seu naixement.

Miquel Àngel Múrcia i Cambra és un compositor que va nàixer a Ontinyent el 1982. Ha estat descrit com un dels exponents de la música electroacústica valenciana. L’any 2012 es va estrenar “Harmagedon” als EUA per la Carnegie Contemporary Ensemble a la ciutat de Pittsburgh. L’any 2015 fou escollit per l’Interensemble per a la mostra 30×30 a Pàdua de trenta joves talents compositius. Treballa en la reedició i estudi crític de l’obra musical del compositor romàntic Josep Melcior Gomis i amb l’estudi dels materials culturals als processos identitaris. Alguns dels seus treballs es troben a les editorials La mà de guido o a Rivera Editores. La seua música ha estat enregistrada i es troba a plataformes digitals com Spotify, Google Play o iTunes.

David Palmer és enginyer Tècnic en Disseny Industrial per la Universitat Politècnica de València. A més titolat superior en Disseny d’Interiors per l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.