La 57 Fira del llibre se celebrarà del 28 d'abril al 8 de maig de 2022

Sessió d’autora amb Fina Girbés

02 de maig
2n Cicle Primària / Valencià

Títol del llibre vinculat a l'activitat: Versos banyats Autor:Fina Girbés
Il·lustrador:Jorge de Corral
Editorial:Tàndem Edicions
Enllaç web:Click ací

Fina Girbés, autora de Versos banyats, parlarà amb l’alumnat assistent sobre aquest llibre, però també sobre altres dels seus títols publicats, de l’ofici d’escriure, de la poesia, etc.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Tàndem Edicions.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

A la mar o al riu, a la dutxa o a la marjal, líquida o congelada, en forma de pluja o de neu, l’aigua és l’autèntica protagonista dels versos de Fina Girbés i les il·lustracions de Jorge del Corral, que ens mullaran amb la seua música, el seu humor i la seua estima per les coses boniques de la vida.

Fina Girbés naix a Algemesí (València) el 1957. És llicenciada en Geografia i Història. Durant molts anys es dedica a l’ensenyament de l’àrea de Llengua en Primària i Secundària. Actualment treballa en la correcció i traducció de textos. Ha col·laborat en la publicació de llibres de text i material didàctic per a diverses editorials i és autora de nombroses propostes didàctiques d’animació lectora.

Jorge del Corral va nàixer a Jaca i resideix a Barcelona, on va estudiar Belles arts i va realitzar el postgrau d’Il·lustració Creativa i Comunicació Visual en l’Escola de Disseny i Art EINA. Després d’uns anys compaginant l’ensenyament amb la il·lustració, va decidir dedicar tot el seu temps a la darrera. Ha treballat tant per al món editorial (llibre infantil, llibre de text, llibre d’aprenentatge) com per a empreses, fundacions, revistes i web.


La Diputació de València ha atorgat una ajuda de 10.000 euros per a la realització de la 57 Fira del Llibre de València.