S'obri el període d'inscripció per a les activitats dirigides als centres educatius de la 59a Fira del Llibre de València.

Aquestes activitats se celebraran als Jardins del Real (Vivers), de la ciutat de València, del 26 d’abril al 3 de maig de 2024, en horari matinal.
Pots consultar l'horari i les activitats oferides durant la Fira al catàleg.

Catàleg d'activitats

Inscripció prèvia fins a completar aforament

La sol·licitud es pot formalitzar escrivint un mail a escoles@firallibre.com o telefonant al 96 061 28 23, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14.30.
Per a la inscripció haureu d'especificar: Nom del centre escolar - Persona de contacte - Nombre d'alumnes - Curs - Activitat/s escollida/es - Horari (11 h/12 h/13 h)
En cas de no tindre plaça en l'activitat sol·licitada, hi ha alguna altra activitat que t'interessaria com a segona opció? Indica en el missatge, per ordre de preferència, quines són.
No tindre cap activitat no implica que no pugueu vindre a la Fira del Llibre amb el vostre alumnat, estarem encantades de veure-vos pels Jardins del Real (Vivers).
Moltes gràcies, un any més, per participar en aquestes activitats. Esperem que us agraden!

escoles@firallibre.com
96 061 28 23

HORARI D’ATENCIÓ: 8.30 a 14.30 (de dilluns a divendres)

Banner


/

Fina Girbés, autora de Versos banyats, parlarà amb l’alumnat assistent sobre aquest llibre, però també sobre altres dels seus títols publicats, de l’ofici d’escriure, de la poesia, etc.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Tàndem Edicions.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

A la mar o al riu, a la dutxa o a la marjal, líquida o congelada, en forma de pluja o de neu, l’aigua és l’autèntica protagonista dels versos de Fina Girbés i les il·lustracions de Jorge del Corral, que ens mullaran amb la seua música, el seu humor i la seua estima per les coses boniques de la vida.

Fina Girbés naix a Algemesí (València) el 1957. És llicenciada en Geografia i Història. Durant molts anys es dedica a l’ensenyament de l’àrea de Llengua en Primària i Secundària. Actualment treballa en la correcció i traducció de textos. Ha col·laborat en la publicació de llibres de text i material didàctic per a diverses editorials i és autora de nombroses propostes didàctiques d’animació lectora.

Jorge del Corral va nàixer a Jaca i resideix a Barcelona, on va estudiar Belles arts i va realitzar el postgrau d’Il·lustració Creativa i Comunicació Visual en l’Escola de Disseny i Art EINA. Després d’uns anys compaginant l’ensenyament amb la il·lustració, va decidir dedicar tot el seu temps a la darrera. Ha treballat tant per al món editorial (llibre infantil, llibre de text, llibre d’aprenentatge) com per a empreses, fundacions, revistes i web.