DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Sessió d’autora amb Anna Ballester

04 de maig
1r Cicle ESO
Valencià
Maleïda poma!
Autor:
Anna Ballester
Il·lustrador:
Paco Giménez
Editorial:
Edicions Bromera
Enllaç web:
Click ací
Enllaç material didàctic:
Click ací

Anna Ballester, autora de Maleïda poma!, parlarà amb l’alumnat assistent sobre aquest llibre, però també sobre altres dels seus títols publicats, de l’ofici d’escriure, etc.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Edicions Bromera.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

Maleïda poma!
Anna Ballester

Amb aquest llibre viatjarem a la Grècia clàssica per reviure un dels episodis més coneguts de la mitologia: el judici de Paris. Lluny del llenguatge tràgic, una mirada divertida ens presenta déus amb problemes quotidians i la gran història d’amor que va desencadenar la Guerra de Troia.

Anna Ballester Marco va nàixer a Borbotó. És professora de Secundària, contacontes i especialista en literatura infantil i juvenil. Ha impartit un gran nombre de cursos de formació del professorat sobre animació a la lectura, dinamització de biblioteques i dramatització.

Paco Giménez. Nascut a València en 1954. Autodidacta. En 1974 va iniciar la seua labor professional com a il·lustrador i dissenyador gràfic. Des de 1982 el seu treball se centra principalment en el sector infantil i juvenil: contes i novel·les, materials curriculars, jocs i quaderns didàctics, CD-Roms interactius, historietes, cartells, exposicions, taules rodones, conferències, tallers i trobades d’animació lectora en centres escolars… Habitualment forma tàndem amb l’escriptor Carles Cano.


Inscriure’s en una activitat escolar