La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

Sessió d’autor amb Pasqual Alapont

03 de maig
1r Cicle ESO / Castellà

Títol del llibre vinculat a l'activitat: El campamento de los líos Autor:Pasqual Alapont
Editorial:Algar Editorial
Enllaç web:Click ací
Enllaç material didàctic:Click ací

Pasqual Alapont, autor de El campamento de los líos, parlarà amb l’alumnat assistent sobre aquest llibre, però també sobre altres dels seus títols publicats, de l’ofici d’escriure, etc.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Algar Editorial.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

Lidia sospecha que Raquel está un poco majareta. En cambio, Silvestre no tiene ninguna duda: está como un cencerro. Por su parte, Víctor, que está colado por Lidia, cree que el mundo estaría mucho mejor sin Silvestre, y éste a su vez, que también está que se muere por sus huesos (por los de Lidia, claro, porque los de Víctor los rompería gustoso), se empeña en hacerle la vida imposible a todo el mundo. Así que: ¡menudo lío de campamento!

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València, ha seguit altres camins professionals, sempre que ha estat possible relacionats amb el món del llibre. Ha desenvolupat el seu treball a cavall de la literatura i el teatre, on ha fet d’editor, traductor, guionista i dramaturg, actor i director d’escena. A més de les obres infantils i juvenils, ha publicat una novel·la per a adults i ha estrenat cinc obres de teatre.


La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.