DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Sessió d’autor amb Josep Millo

03 de maig
2n Cicle ESO
Valencià
Per què tot em passa a mi?
Autor: Josep Millo
Editorial: Edicions Bromera
Enllaç web: Click ací
Enllaç material didàctic: Click ací

Josep Millo, autor de Per què tot em passa a mi?, parlarà amb l’alumnat assistent sobre aquest llibre, però també sobre altres dels seus títols publicats, de l’ofici d’escriure, etc.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Edicions Bromera.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

Per què tot em passa a mi?
Josep Millo

Ara que ja han arribat les vacances d’estiu, només puc pensar en sol, piscina, estar amb els amics i... amb Sònia. Per fi estem junts! M’ha costat Déu i ajuda, us ho podeu creure? Però tots els plans que m’havia fet s’han esvaït en un segon quan he sabut les notes. Ara he d’estudiar per a recuperar anglés i història. Us ho podeu imaginar? I damunt, a la mare no se li ha ocorregut res més que, mentre estava de viatge amb el pare per Escòcia, organitzar un intercanvi entre el fill de la guia i jo perquè m’ajude amb l’anglés. Però si no vull anar a cap lloc! Només vull estar amb Sònia! Mira que a ma mare li agrada embolicar-ho tot. Ufff, a vosaltres també us passen aquestes coses?

Josep Millo (l’Alcúdia, 1946) és autor de tres novel·les juvenils: Viatge a illa Gran, L’enigma dels prismàtics (Premi Ciutat de Torrent) i La mort espera a Varsòvia, finalista del Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil (Bromera, 2003) i Premi Samaruc. També ha escrit Abdul i l’espasa dels Montagut, un relat il·lustrat de temàtica històrica, i ha conreat, a més, la poesia (Balada a un canvi d’estació) i la narració infantil (Les cigonyes venien de París).


Inscriure’s en una activitat escolar