S'obri el període d'inscripció per a les activitats dirigides als centres educatius de la 59a Fira del Llibre de València.

Aquestes activitats se celebraran als Jardins del Real (Vivers), de la ciutat de València, del 26 d’abril al 3 de maig de 2024, en horari matinal.
Pots consultar l'horari i les activitats oferides durant la Fira al catàleg.

Catàleg d'activitats

Inscripció prèvia fins a completar aforament

La sol·licitud es pot formalitzar escrivint un mail a escoles@firallibre.com o telefonant al 96 061 28 23, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14.30.
Per a la inscripció haureu d'especificar: Nom del centre escolar - Persona de contacte - Nombre d'alumnes - Curs - Activitat/s escollida/es - Horari (11 h/12 h/13 h)
En cas de no tindre plaça en l'activitat sol·licitada, hi ha alguna altra activitat que t'interessaria com a segona opció? Indica en el missatge, per ordre de preferència, quines són.
No tindre cap activitat no implica que no pugueu vindre a la Fira del Llibre amb el vostre alumnat, estarem encantades de veure-vos pels Jardins del Real (Vivers).
Moltes gràcies, un any més, per participar en aquestes activitats. Esperem que us agraden!

escoles@firallibre.com
96 061 28 23

HORARI D’ATENCIÓ: 8.30 a 14.30 (de dilluns a divendres)

Banner


/

El Petit Príncep ha viatjat fins a la terra i ha conegut un pilot enmig del desert. Junts parlen de moltes coses: del petit planeta on viu, dels asteròides que ha visitat i d’allò que ha descobert a la terra. El Petit Príncep explica que cal netejar els volcans i arrancar els baobabs, sabeu per què? També ha demanat que li dibuixen un corder, en voleu conéixer la història? I la flor, què fa tot el dia sola? Junts resoldrem aquestes qüestions i parlarem d’aquest famós llibre, de l’amistat i de les coses que són realment importants.

Contacontes a càrrec d’Assumpta Mercader.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars