S'obri el període d'inscripció per a les activitats dirigides als centres educatius de la 59a Fira del Llibre de València.

Aquestes activitats se celebraran als Jardins del Real (Vivers), de la ciutat de València, del 26 d’abril al 3 de maig de 2024, en horari matinal.
Pots consultar l'horari i les activitats oferides durant la Fira al catàleg.

Catàleg d'activitats

Inscripció prèvia fins a completar aforament

La sol·licitud es pot formalitzar escrivint un mail a escoles@firallibre.com o telefonant al 96 061 28 23, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14.30.
Per a la inscripció haureu d'especificar: Nom del centre escolar - Persona de contacte - Nombre d'alumnes - Curs - Activitat/s escollida/es - Horari (11 h/12 h/13 h)
En cas de no tindre plaça en l'activitat sol·licitada, hi ha alguna altra activitat que t'interessaria com a segona opció? Indica en el missatge, per ordre de preferència, quines són.
No tindre cap activitat no implica que no pugueu vindre a la Fira del Llibre amb el vostre alumnat, estarem encantades de veure-vos pels Jardins del Real (Vivers).
Moltes gràcies, un any més, per participar en aquestes activitats. Esperem que us agraden!

escoles@firallibre.com
96 061 28 23

HORARI D’ATENCIÓ: 8.30 a 14.30 (de dilluns a divendres)

Banner


/

Passos Lleugers és un text de vuit escenes que recull testimonis reals de dones víctimes de la violència històrica i familiar, documentats per Amnistia Internacional i dramatitzats per la prestigiosa dramaturga italiana Dacia Maraini. En forma de diàlegs, monòlegs i documents periodístics reals, l’espectacle presenta casos de violència masclista a Bèlgica o Espanya, abusos de la Xina contra les dones tibetanes, casos de prostitució infantil a Itàlia, lapidacions a Etiòpia, etc., amb l’objectiu de sensibilitzar la societat contra la violència cap a les dones i els seus efectes.

La posada en escena, dissenyada per Dacia Maraini, és sòbria i colpidora. Els cinc actors que interpreten els textos parlen directament al públic davant d’un faristol, com si es tractara d’un oratori. L’espectacle s’acompanya de les músiques originals anònimes d’arrel ètnica que formen part de totes les produccions que s’han fet de Passos Lleugers arreu del món.

Activitat a càrrec de CRIT. Companyia de teatre.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars