La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

Parlem de diversitat. A propòsit del llibre «A mi, què em passa?»

26 d'abril
2n Cicle ESO i Batxillerat / Valencià

Títol del llibre vinculat a l'activitat: A mi, què em passa? Autor:Carme Morera i Tona Català
Editorial:Vincle Editorial
Enllaç web:Click ací

Xarrada sobre el llibre A mi, què em passa?, un cant a la diversitat i a la solidaritat a partir de les aventures de Carme Morera, una jove amb diversitat funcional, contades per sa mare amb molt d’humor.

És recomanable la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Vincle Editorial.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

«A mi què em passa?» és una selecció dels textos publicats en el blog «¿Me das un beso bonita?», que des de març de 2014 recull les vivències de Carme Morera escrites per sa mare, Tona Català. Al llarg de 90 pàgines descobrirem com és la vida de Carme contada amb grans dosis d’humor, però també de tendresa. Coneixerem les anècdotes més divertides, però també autèntiques lliçons de superació sense perdre el somriure, així com la mirada innocent però sense miraments de Carme davant fets de tota mena.

Tona Català (Biar, 1964) és periodista. Va formar part de l’equip de redacció de Canal Nou Ràdio en els seus inicis. Va treballar en el setmanari El Temps, TV3, Canal 9 i en diferents productores audiovisuals valencianes. A més, va fundar el digital Pica’m en 2009, i ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació.
Carme Morera (València, 1999) és la filla de Tona Català i la protagonista absoluta de A mi, què em passa?. És una adolescent valenciana que, malgrat que no sap què li passa, tampoc li importa massa. Li agrada viure, riure i no callar-se ni una.

Cristina Durán (València, 1970) és llicenciada en Belles Arts. El 1993 va obrir amb Miguel Ángel Giner LaGRUAestudio. Ha realitzat il·lustracions per a editorials com Andana, Anaya, Bromera, Itbook, Santillana, Planeta, Tàndem o Teide. Pel que fa a còmic, ha publicat junt a Miguel Ángel Giner o amb altres autores els títols Una posibilidad entre mil, La máquina de Efrén, Pillada por ti, Enjambre, Viñetas de vida, El siglo de oro valenciano o Cuando no sabes qué decir.


La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.