La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

«Parlem d’amor? Tu tries»

26 d'abril
1r Cicle ESO / Valencià

Títol del llibre vinculat a l'activitat: Parlem d'amor? Tu tries Autor:Anna Oliver Borràs
Editorial:Edicions 96
Enllaç web:Click ací

Taller amb Anna Oliver, autora del llibre Parlem d’amor? Tu tries.

Taller en què es treballarà aspectes sobre els micromasclismes i la violència de gènere a través d’un debat amb la participació de l’alumnat.

No és necessari que hagen llegit el llibre però és recomanable la lectura amb posterioritat al taller.

Activitat patrocinada per Edicions 96.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

«Parlem d’amor? Tu tries» ens presenta una història de relació de parella que ens convida a ser conscients de la situació discriminatòria i d’opressió masclista que s’hi conta.

Els lectors hi tenen un paper fonamental, ja que, a mesura que avança la novel·la, poden anar triant entre diverses opcions amb conseqüències enfrontades. De la mateixa manera com ocorre amb Soledat, la protagonista, que haurà d’escollir quin tipus de relació vol mantenir amb el seu company: d’igual a igual, en respecte i llibertat, o bé de sotmetiment i d’anul·lació de la personalitat.

Anna Oliver Borràs (Carcaixent, 1972) és llicenciada en Dret per la Universitat de València. Actualment estudiant de Criminologia a la Universitat Oberta de Catalunya. Advocada en exercici des de l’any 1996. És membre fundadora de l’Associació de Dones Juristes d’Alzira-AJUDA, i una de les impulsores del projecte Sòriques, que aglutina diferents associacions feministes. Des de fa anys ha participat en xarrades, tallers i activitats dirigides a la prevenció de la violència de gènere, especialment entre la gent més jove, la qual cosa l’ha motivada a crear un material com el llibre Parlem d’amor? Tu tries, publicat a Edicions 96 l’any 2016, amb l’aspiració que puga ajudar a detectar una relació tòxica i els perills que comporta.


La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.