La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

«Paraula i passió. Sant Vicent Ferrer, predicador»

26 d'abril
2n Cicle ESO i Batxillerat / Valencià

Títol del llibre vinculat a l'activitat: Paraula i passió. Sant Vicent Ferrer, predicador Autor:Albert Toldrà
Editorial:Edicions del Bullent
Enllaç web:Click ací

Trobada amb Albert Toldrà, autor del llibre Paraula i passió. Sant Vicent Ferrer, predicador. 

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Edicions del Bullent.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

Sant Vicent Ferrer, ara i ací, fa un lectura en primera persona del seu complex personatge històric i del seu mite, intensament manipulat per diferents interessos polítics, i ens conta com ell va ser, per damunt de tot, un predicador apassionat, el portador de la paraula. Una nova lectura, fresca i comprensible i sobretot racional, de la figura de sant Vicent.

Albert Toldrà i Vilardell, doctor en història, ha estudiat diferents aspectes de la cultura i la religiositat medievals; ha publicat, a banda de diversos articles, els llibres Aprés la mort. Un viatge amb sant Vicent al més enllà medieval (premi Octubre d’assaig, 2000), Un cafè amb Raixida (2004) / Un café con Rachida, Mestre Vicent ho diu per espantar. El més enllà medieval (2010), En nom de Déu. La inquisició i les seues víctimes al País Valencià (2011) i Paraula i passió. Sant Vicent Ferrer, predicador.


La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.