S'obri el període d'inscripció per a les activitats dirigides als centres educatius de la 59a Fira del Llibre de València.

Aquestes activitats se celebraran als Jardins del Real (Vivers), de la ciutat de València, del 26 d’abril al 3 de maig de 2024, en horari matinal.
Pots consultar l'horari i les activitats oferides durant la Fira al catàleg.

Catàleg d'activitats

Inscripció prèvia fins a completar aforament

La sol·licitud es pot formalitzar escrivint un mail a escoles@firallibre.com o telefonant al 96 061 28 23, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14.30.
Per a la inscripció haureu d'especificar: Nom del centre escolar - Persona de contacte - Nombre d'alumnes - Curs - Activitat/s escollida/es - Horari (11 h/12 h/13 h)
En cas de no tindre plaça en l'activitat sol·licitada, hi ha alguna altra activitat que t'interessaria com a segona opció? Indica en el missatge, per ordre de preferència, quines són.
No tindre cap activitat no implica que no pugueu vindre a la Fira del Llibre amb el vostre alumnat, estarem encantades de veure-vos pels Jardins del Real (Vivers).
Moltes gràcies, un any més, per participar en aquestes activitats. Esperem que us agraden!

escoles@firallibre.com
96 061 28 23

HORARI D’ATENCIÓ: 8.30 a 14.30 (de dilluns a divendres)

Banner


/

És un espectacle basat en l’humor, però les històries que el componen porten a més una càrrega d’ironia, de tendresa, de sarcasme, de malenconia i de moltes altres coses que encara no tenen nom. És un espectacle de narració oral. És un temps en què les paraules són les protagonistes. Una successió de contes contats de viva veu amb una posada en escena extremadament senzilla, perquè res s’interposi entre la boca i l’oïda. No hi ha sofisticats decorats, ni grans artefactes, ni disfresses aparatoses. No fan falta. El narrador busca la proximitat i renúncia conscientment a altres elements per a fer de la paraula nua un espectacle. La narració oral enfonsa les seves arrels en la tradició de contar històries que s’ha donat en totes les cultures des del principi dels temps i la porta a un context escènic.