DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

«El misteri de la mansió cremada», tertúlia amb els autors

30 d'abril
1r Cicle ESO
Valencià
El misteri de la mansió cremada
Autor: Miguel Ángel Giner, Núria Tamarit i Xulia Vicente
Editorial: Andana Editorial
Enllaç web: Click ací

Tertúlia amb els autors del llibre El misteri de la mansió cremada, Miguel Ángel Giner, Núria Tamarit i Xulia Vicente. 

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Andana Editorial.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

El misteri de la mansió cremada
Miguel Ángel Giner, Núria Tamarit i Xulia Vicente

Anna Dedalus és la filla dels famosos detectius Queta Albero i Dídac Dedalus. Anna només té setze anys i ella també és detectiu, la millor del seu país i, possiblement, de tot Europa.

Anna Dedalus ha resolt centenars de casos. Quan la policia no sap cap a on anar, la criden a ella. Anna els ha resolt absolutament tots. Tots menys un, precisament el que li va costar la vida als seus pares dins d’una misteriosa mansió, una mansió que va acabar cremada.

En el llibre El misteri de la mansió cremada descobriràs una història apassionant on, gràcies als quaderns dibuixats per la seua mare, Anna acabarà descobrint la terrible veritat que s’amaga darrere de la Mansió Grisa.

Un nou llibre que fusiona la intriga de la novel·la amb la força visual d’un còmic per atrapar als joves lectors.

Miguel Ángel Giner Bou és llicenciat per la Facultat de Belles Arts de València. L’any 1993 va obrir amb la que és la seua parella, Cristina Durán, i Robin i Alberto Botella LaGRUAestudio dedicant-se al còmic i la il·lustració. És professor de Guió i narració gràfica al Màster en Disseny i Il·lustració que s’imparteix a la Universitat Politècnica de València i l’Escola Superior d’Arts i Tecnologia. Des de 1997 forma part de la junta directiva de l’Associació Professional d’Il·lustradors de València.

Núria Tamarit Castro és una il·lustradora i autora de còmic valenciana. Va formar-se a la Universitat Politècnica de València, on prompte va fer tàndem artístic amb Xúlia Vicente. Juntes varen participar a fanzines com Sacoponcho, i en solitari participa a Nimio. També il·lustraren els llibres de la sèrie Anna Dédalus, escrits per Miguel A. Giner Bou i en 2016 publiquen a La Cúpula la seua primera novel·la gràfica, Duerme PuebloEsta obra, basada en els jocs de taula i de misteri, també va ser el seu treball final de carrera.


Inscriure’s en una activitat escolar