La 57 Fira del llibre se celebrarà del 28 d'abril al 8 de maig de 2022

Macedònia de contes

27 d'abril
Infantil i 1r Cicle Primària / Castellà

Tots coneixem els contes clàssics i els seus personatges: Pinotxo, Gepetto i Pepito Grillo; el llop i els 3 porquets; el príncep, la princesa i el drac…. Però què passaria si reunim a l’atzar alguns d’aquests personatges en un mateix conte? Què passa si el llop, en comptes d’amb Caputxeta, la seua iaia i el caçador, es troba en el bosc amb Pinotxo i amb la bruixa? Quin nova història resultaria? I el porquet, amb la bruixa i el drac…. quines aventures correrien?

En aquest taller partim de 5 personatges de diferents contes, pintats en cartró. Els introduïm en una caixa i, a l’atzar, traiem 3 d’ells. Amb aquesta combinació inesperada de personatges explicaré un conte als nens. Després, reunim de nou els personatges i traiem una altra combinació de 3, que ens donaran una altra història diferent. Hi ha moltes combinacions possibles. Una forma divertida de reinventar els contes clàssics!

Taller a càrrec de Justo RR.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolarsLa Diputació de València ha atorgat una ajuda de 10.000 euros per a la realització de la 57 Fira del Llibre de València.