DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

«Llampuga, llampega», tertúlia amb Miquel Puig

30 d'abril
3r Cicle Primària
Valencià
Llampuga, llampega
Autor: Miquel Puig
Il·lustrador: Xúlia Vicente
Editorial: Andana Editorial
Enllaç web: Click ací

Tertúlia amb l’autor del llibre Llampuga, llampega, Miquel Puig.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Andana Editorial.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

Llampuga, llampega
Miquel Puig

Dolça es troba davant d’un entrebanc, la separació dels pares li provoca un munt d’incerteses. Encara com la seua padrina sempre està disposada a ajudar-la i, per mitjà de la música, la màgia i l’esport descobrirà que pot ser feliç i continuar creixent.

Miquel Puig Cuadau (L’Alcúdia, 1969) és un mestre amant de la nostra cultura, la nostra llengua i la nostra música. Desenvolupa la seua tasca creativa col·laborant en els projectes de Musiqueries, A Nadal, un pas de pardal de Dani Miquel. En 2014 sorprén amb la publicació d’Els mons de Laia, un relat de superació personal amb l’imaginari terrorífic valencià com a teló de fons. La seua passió per la cultura tradicional fa que s’endinse sovint en projectes per a recuperar l’oralitat en la literatura explicant contalles i rondalles, a més sempre complementa les seues propostes amb aportacions didàctiques i pedagògiques.

Xúlia Vicente és una il·lustradora i autora de còmic valenciana. Va formar-se a la Universitat Politècnica de València, on prompte va fer tàndem artístic amb Núria Tamarit. Juntes varen participar a fanzines com Sacoponcho, i en solitari participa a Nimio. També il·lustraren els llibres de la sèrie Anna Dédalus, escrits per Miguel A. Giner Bou i en 2016 publiquen a La Cúpula la seua primera novel·la gràfica, Duerme Pueblo. Esta obra, basada en els jocs de taula i de misteri, també va ser el seu treball final de carrera.


Inscriure’s en una activitat escolar