La 57 Fira del llibre se celebrarà del 28 d'abril al 8 de maig de 2022

«L’esperit del Cabanyal», trobada amb l’autora

30 d'abril
3r Cicle Primària / Valencià

Títol del llibre vinculat a l'activitat: L'esperit del Cabanyal Autor:Teresa Sanchis Labiós
Il·lustrador:Abraham Mondría Massaguer 
Editorial:Edicions del Bullent
Enllaç web:Click ací

Els iaios de Guillem viuen al Cabanyal i sa casa va a ser demolida. Guillem, amb l’ajuda de l’Esperit del Cabanyal, viatjarà a l’època de Sorolla i Blasco Ibáñez per a trobar les quatre claus màgiques que salvaran el Cabanyal. Amb aquest argument, Teresa Sanchis Labiós parla de justícia, de sentiments i de visibilització de les dones.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Edicions del Bullent.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

Els iaios de Guillem viuen al Cabanyal i sa casa va a ser demolida. Volen destruir més de 6000 habitatges per a construir gratacels sobre els seus enderrocs. Guillem, amb l’ajuda de l’Esperit del Cabanyal, viatjarà a l’època de Sorolla i Blasco Ibáñez, per a trobar les quatre claus màgiques que salvaran el Cabanyal i l'ajudaran a ell en el pla personal.

Teresa Sanchis Labiós va nàixer a El Cabanyal. És llicenciada en Geografia i Història, en l’especialitat d’història de l’Art i docent. Interessada en la difusió del treball realitzat per les dones artistes, escriu articles sobre aquest tema en webs de continguts i realitza tallers divulgatius. Ha sigut col·laboradora en revistes culturals del Servei de Publicacions de la UV, publicant diversos articles. En 2004 va guanyar el I Premi de relats no sexistes, Filomena Valdecabres, de Quart de Poblet i en 2013, va quedar finalista del Certamen Literari Dones i Igualtat 2013 convocat pel Exc. Ajuntament de València, amb el relat El millor dia de la seua vida.

Abraham Mondría Massaguer va nàixer a València. És llicenciat en disseny gràfic i il·lustració. Actualment està al capdavant de barracacrafts.com, una marca de quaderns artesanals i làmines inspirades en el patrimoni artístic del Cabañal.


La Diputació de València ha atorgat una ajuda de 10.000 euros per a la realització de la 57 Fira del Llibre de València.