S'obri el període d'inscripció per a les activitats dirigides als centres educatius de la 59a Fira del Llibre de València.

Aquestes activitats se celebraran als Jardins del Real (Vivers), de la ciutat de València, del 26 d’abril al 3 de maig de 2024, en horari matinal.
Pots consultar l'horari i les activitats oferides durant la Fira al catàleg.

Catàleg d'activitats

Inscripció prèvia fins a completar aforament

La sol·licitud es pot formalitzar escrivint un mail a escoles@firallibre.com o telefonant al 96 061 28 23, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14.30.
Per a la inscripció haureu d'especificar: Nom del centre escolar - Persona de contacte - Nombre d'alumnes - Curs - Activitat/s escollida/es - Horari (11 h/12 h/13 h)
En cas de no tindre plaça en l'activitat sol·licitada, hi ha alguna altra activitat que t'interessaria com a segona opció? Indica en el missatge, per ordre de preferència, quines són.
No tindre cap activitat no implica que no pugueu vindre a la Fira del Llibre amb el vostre alumnat, estarem encantades de veure-vos pels Jardins del Real (Vivers).
Moltes gràcies, un any més, per participar en aquestes activitats. Esperem que us agraden!

escoles@firallibre.com
96 061 28 23

HORARI D’ATENCIÓ: 8.30 a 14.30 (de dilluns a divendres)

Banner


/

Tertúlia dialògica al voltant del llibre Açò no és un llibre, és una dona, antologia poètica en bilingüe (castellà-valencià) de Gloria Fuertes, a propòsit del centenari del naixement de l’autora. S’explicarà la relació vida-obra de l’escriptora madrilenya, es llegiran poemes seus i parlarem de la seua vessant com a poeta per a adults, per (re)descobrir així la gran poeta que va ser. A càrrec de Mercè Climent.

És recomanable la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per l’Ajuntament de València.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

Amb aquest llibre, l'Ajuntament de València vol retre homenatge a l'escriptora madrilenya en els cent anys del seu naixement, i reivindicar, així la seua obra poètica per a adults. La versió valenciana dels poemes ha estat a càrrec de l'escriptora alcoiana Mercè Climent.

Gloria Fuertes va ser una escriptora espanyola, que destacà sobretot en el camp de la poesia. Els seus poemes barregen un humor proper al surrealisme amb rimes senzilles i recognoscibles, que l’apropen al públic infantil. La seua poesia per adults no és tan coneguda, però igualment d’interés.

Mercè Climent va nàixer a la ciutat d’Alcoi (l’Alcoià) l’any 1981. Allà va cursar els estudis de batxillerat en les modalitats de ciències. Quan encara no comptava amb divuit anys es traslladà a València per estudiar la carrera d’Enginyer Agrònom. Quan la finalitzà es plantejà que potser estaria bé estudiar la carrera de Filologia encara que fos a la distància. I així ho ha fet fins ara, conreant la vida professional i la d’estudiant. Entre altres coses ha treballat en l’elaboració de guies de lectura de novel·les juvenils i infantils per a diverses editorials.