La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

«El món de Pao»

03 de maig
Infantil, 1r Cicle Primària / Valencià

Títol del llibre vinculat a l'activitat: El món de Pao Autor:Josep Arrandis Garcia, Paolo Ferrando Madau i Juan Arrandis Garcia
Editorial:Vincle Editorial
Enllaç web:Click ací

Contacontes i taller de pintura amb Josep Sorribes i Paolo Ferrando al voltant del conte El món de Pao, amb el qual volem donar visibilitat als xiquets sords.

No és necessària la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Vincle Editorial.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

 

Pao és feliç amb la seua família i els seus amics. Li agrada passejar per la seua ciutat i descriure-la amb els colors de les cases i les flors, les olors, les formes, els sabors dels menjars, però no pot escoltar els sons i els sorolls perquè Pao és sord, i això no és un problema.

Pao ens convida a conéixer el seu món, la seua ciutat i el seu poble de vora mar on viatja amb la seua iaia Xantal. Un món molt divertit on les coses es descriuen amb el tacte, la vista, l'olfacte i el gust. A Pao també li agrada molt ballar, però balla amb el silenci. T'animes a conéixer el seu món?

Josep Arrandis Garcia (Castelló, 1973)
S’ha criat al poble de Sueras, a la comarca de la Plana Baixa, on va començar a escriure els seus primers contes. Especialista en Antropologia, Treball Social i Estudis de Gènere, ha treballat com a professor de secundària i treballador social en diferents associacions i fundacions d’acolliment familiar per a menors i dones víctimes de violència de gènere. Actualment és professor del Grau de Treball Social a la Universitat de Barcelona i dels Graus de Treball Social i Educació Social a la Universitat Ramon Llull de Barcelona, on realitza tallers de prevenció de violència, gènere, sexualitat, infància i adolescència. Compagina el treball docent amb l’escriptura.

Paolo Ferrando Madau (Oristano, 1980)
Va nàixer a l’illa de Sardenya (Itàlia) i va viure a Seneghe, un xicotet poble sard molt a prop de la mar fins que se’n va traslladar a Barcelona. Combina la il·lustració amb la cuina, les seues dues passions. És el creador dels personatges d’El món de Pao, inspirats en les seues vivències infantils. Té una discapacitat auditiva d’ençà que tenia vint anys.

Juan Arrandis Garcia (Castelló, 1976)
De menut li agradava molt llegir còmics i dibuixar tot el que se li posava per davant. Així que llegint i dibuixant va acabar estudiant disseny gràfic a l’Escola d’Arts i Oficis de Castelló. Actualment compagina els seus treballs com il·lustrador amb el disseny ceràmic i la fotografia. Signa les seues obres amb diferents pseudònims.


La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.