S'obri el període d'inscripció per a les activitats dirigides als centres educatius de la 59a Fira del Llibre de València.

Aquestes activitats se celebraran als Jardins del Real (Vivers), de la ciutat de València, del 26 d’abril al 3 de maig de 2024, en horari matinal.
Pots consultar l'horari i les activitats oferides durant la Fira al catàleg.

Catàleg d'activitats

Inscripció prèvia fins a completar aforament

La sol·licitud es pot formalitzar escrivint un mail a escoles@firallibre.com o telefonant al 96 061 28 23, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14.30.
Per a la inscripció haureu d'especificar: Nom del centre escolar - Persona de contacte - Nombre d'alumnes - Curs - Activitat/s escollida/es - Horari (11 h/12 h/13 h)
En cas de no tindre plaça en l'activitat sol·licitada, hi ha alguna altra activitat que t'interessaria com a segona opció? Indica en el missatge, per ordre de preferència, quines són.
No tindre cap activitat no implica que no pugueu vindre a la Fira del Llibre amb el vostre alumnat, estarem encantades de veure-vos pels Jardins del Real (Vivers).
Moltes gràcies, un any més, per participar en aquestes activitats. Esperem que us agraden!

escoles@firallibre.com
96 061 28 23

HORARI D’ATENCIÓ: 8.30 a 14.30 (de dilluns a divendres)

Banner


/

Inspirat en Grasshopper on the road d’Arnold Lobel. Ramiro és un saltamartí tan maldestre com indecís, tendre i divertit. Un matí decideix eixir de la seua caixa i emprendre un viatge de tot un dia seguint el camí que passa per allí. Quines aventures viurà? Quins personatges coneixerà?

Espectacle infantil i familiar en què la narració oral, els titelles amb objectes, el clown i la música en directe, es combinen per a explicar la història d’aquest viatge. Al costat de Ramiro l’espectador se submergirà en un món en miniatura eixit d’una gran caixa.

Activitat a càrrec d’Ameba Teatre.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars